Afvallen Met Eiwit Shakes!

Het is algemeen bekend dat eiwitten de honger stilt en het hongerige gevoel wegneemt.
Daarom is een eiwit dieet vaak zo succesvol en populair. Niet alleen vanwege de aantoonbare werking maar ook vanwege de duidelijke instructies en bijsluiter.
Als u nu 2 kg per week wilt afvallen dan kunt u dat met bijvoorbeeld een EIWIT dieet pakket. U begint na het nemen van uw eerste shake meteen met afvallen! Binnen 1 week ziet u al resultaat.

Eiwit Shakes Voor Sporters!

Eiwitten zijn niet alleen goed om het hongergevoel weg te nemen maar zijn ook zeer goed te gebruiken door sporters.
Wilt u wat meer voeding hebben omdat u veel sport, of omdat u veel in de sportschool bent om u spieren in topconditie te krijgen en te houden.
Eiwit shakes zijn zeer goed voor de spieropbouw.

Spieropbouw en Eiwitshakes

Betere spieropbouw (fitness) en de rol van eiwit shakes daarin

Eiwitten zijn samen met koolhydraten belangrijke bouwstoffen voor het lichaam en dan vooral voor de spieren. Ze zijn uiterst belangrijk om spiervezels en bindweefsel op te bouwen. Wil je specifiek je spieren trainen en beter opbouwen, dan doe je er goed aan goed op de hoeveelheid eiwitten te letten. Om dit nog makkelijker te maken bestaan er speciale eiwit shakes, die zorgen dat je genoeg eiwitten binnenkrijgt. Overigens worden eiwitten ook wel proteïnen genoemd.

Eiwitten bestaan uit ketens van aminozuren, die de basis vormen van spiergroei. De aminozuren zorgen voor het opbouwen van weefsel en voor enzymen die voor de stofwisseling belangrijk zijn. Ze bouwen namelijk nieuwe spierproteïnen op (actine en myosine) die de werking en de opbouw van spieren verbeteren.

Het is voor een betere spieropbouw door middel van fitness noodzakelijk dat het lichaam meer proteïnen binnen krijgt dan er worden afgescheiden. Door een gebrek aan eiwit verlies je juist kracht, spieromvang en spiermassa. Op den duur kan het zelfs leiden tot spierafbraak. Nu is het mogelijk om als voedingssupplement aminozuren in te nemen, maar door de concurrentie van andere stoffen, worden niet alle aminozuren goed opgenomen. Het innemen van eiwitten door middel van shakes is daarom veel effectiever. De eiwitten in eiwit shakes dragen bij aan het herstel van scheurtjes die ontstaan door het doen van fitness oefeningen. Ook verstevigen ze de spiervezels.

Het is wel belangrijk dat je niet te veel eiwitten binnen krijgt! Over het algemeen wordt aangeraden om tussen de 1,4 en 1,8 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht te eten als je een fitnessprogramma volgt. Meer dan de 1,8 gram eiwit heeft niet meer effect dan de 1,8 gram. Het gebruik van eiwitten zal ook afnemen naarmate je regelmatiger eiwitten inneemt. Het lichaam wordt namelijk steeds efficiënter in het bewaren van eiwitten, waardoor er tijdens een training minder spierproteïnen worden afgebroken.

Spiercellen groeien optimaal wanneer ze aminozuren uit eiwitten toegevoerd krijgen tijdens en vlak na een (fitness) training. Omdat eiwitten niet snel worden opgenomen en het lichaam tijd nodig heeft om ze te verwerken, moeten de shakes anderhalf uur voor de training worden gedronken. Vervolgens kun je een half uur na de training opnieuw een shake nemen om te zorgen dat je spieren ook in de tijd na de training voldoende aminozuren binnenkrijgen. Dit is ook belangrijk om de spieren voldoende van de zware training te laten herstellen.

Eiwit Shakes Bestellen?
Bestel de beste shakes voor spieropbouw en ga direct afvallen.

Eiwit Shakes en Fitness
Het is voor een betere spieropbouw door middel van fitness noodzakelijk dat het lichaam meer proteïnen binnen krijgt dan er worden afgescheiden. Door een gebrek aan eiwit verlies je juist kracht, spieromvang en spiermassa. Op den duur kan het zelfs leiden tot spierafbraak.
Nu is het mogelijk om als voedingssupplement aminozuren in te nemen, maar door de concurrentie van andere stoffen, worden niet alle aminozuren goed opgenomen. Het innemen van eiwitten door middel van shakes is daarom veel effectiever.

De eiwitten in eiwit shakes dragen bij aan het herstel van scheurtjes die ontstaan door het doen van fitness oefeningen. Ook verstevigen ze de spiervezels.
Er zijn diverse eiwitshakes te bestellen voor een goede en snelle spieropbouw.

Verschillende eiwitten in eiwit shakes

Niet alle eiwit shakes hebben dezelfde inhoud. Shakes kunnen bestaan uit verschillende eiwitten:

  • Whey
  • Whey hydrolisaat
  • Whey Isolaat

Het verschil tussen deze vormen van eiwit zit in de opneembaarheid en verteerbaarheid van het eiwit. Zo is whey goed verteerbaar en nog onbewerkt. Whey hydolisaat is al voor verteerd en de peptiden in deze eiwit zijn het best opneembaar. Als je lactosine intolerant bent, is er Whey isolaat, dat minder dan 0,1% lactose heeft.

Whey (concentraat of proteïne)

Het whey eiwit ontstaat bij de productie van kaas. Het product heeft weinig vet, een hoge verteringssnelheid en een hoog aminozuurprofiel (120). Aminozuren zijn kleine eenheden die de bouwstenen vormen van onze spieren. Deze eigenschappen maken dat het whey eiwit uitstekend geschikt is om af te slanken. Je krijgt heel snel en gemakkelijk de benodigde eiwitten binnen. Bovendien heeft dit type eiwit een goede smaak, dus is het ook nog eens lekker om te nemen.

Het nadeel van whey is dat het niet het hoogste aminozuurprofiel heeft, dat het niet voor verteerd is en dat er lactose inzit. Vaak wordt er aan de whey shakes wel wat whey isolaat (minder dan 0,1% lactose) toegevoegd.

Whey hydrolisaat

Het type whey hydrolisaat eiwit is een whey eiwit dat is voorverteerd. De eiwitten zijn al voor een deel gereduceerd tot peptiden, die het snelst door het lichaam worden opgenomen. De peptiden zijn vooral dri-peptiden en tri-peptiden. Hierdoor heeft een shake met whey hydrolisaat het hoogste rendement van alle eiwitproducten. Dit product helpt absoluut het beste om af te slanken. De voorvertering zorgt namelijk dat je veel meer effectieve aminozuren in je lichaam krijgt dan door andere producten.

Het nadeel van whey hydrolisaat is dat de smaak niet zo goed is. De shakes hebben een wat bittere smaak omdat er zwavelhoudende aminozuren vrij zijn gekomen tijdens het voorverteringsproces. Een ander nadeel is dat de prijs hoger is dan bijvoorbeeld shakes met het whey eiwit.

Whey isolaat

Als het whey eiwit verder wordt opgeschoond krijg je het whey isolaat eiwit. Hier zit bijna geen melksuiker of lactose in, waardoor het product ideaal is voor mensen met een lactose intolerantie. Door de opschoning is het aminozuurprofiel hoger (tot 150) dan het aminozuurprofiel van het whey eiwit (120). Shakes met whey isolaat zijn ook de ideale oplossing voor mensen die de meest zuivere eiwit willen binnenkrijgen. Het nadeel van whey isolaat is dat de smaak niet zo lekker is, omdat er minder suiker in zit. Ook is de prijs hoger dan het whey eiwit.

Hoe werkt het EIWIT DIEET?

Het eiwit dieet is een dieet met veel eiwitten en weinig koolhydraten. De volgende punten zijn kenmerkend voor het dieet:

  • 2 kg per week afvallen!
  • Heerlijke eiwitshakes.
  • Niet duur.
  • Veel eiwitten, weinig koolhydraten, dus weinig honger.
  • Gezonde recepten en genoeg vitaminen

Hieronder worden deze punten nader toegelicht.
2 KG per week afvallen
Het EIWIT DIEET is bedoeld om ongeveer 2 kg per week mee af te vallen. Als je meer dan dit afvalt verlies je behalve vet ook spieren, en dat is niet de bedoeling! 2 kg per week is ook meer dan genoeg, stel je eens voor dat je over 5 weken 10 kg bent afgevallen… Dat is een leuke gedachte, of niet?

Heerlijke shakes tegen de honger
Het succes van het EIWIT DIEET dieet zit hem in onze heerlijke shakes. De shakes bevatten veel eiwitten en weinig koolhydraten. Ze vullen erg goed, en zorgen dat je geen honger hebt tijdens het dieet. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel lekker. Je kunt kiezen voor verschillende lekkere smaken, jouw favoriete smaak zit er vast bij!
Veel eiwitten en weinig koolhydraten betekent vet verbranden

Door veel eiwitten te eten en weinig koolhydraten te eten verandert je bloedsuikerspiegel. Hierdoor gaat je lichaam in plaats van vet opslaan juist vet verbranden. Ook krijg je minder honger! Dit zijn twee belangrijke winstpunten van het proteïneshakes dieet, meer vet verbranden en geen honger!

Snel afvallen in 5 stappen
Het dieet is verdeeld in 5 stappen van 12 dagen. Voor elke stap hebben we een speciaal pakket samengesteld zodat je meteen kunt beginnen met snel afvallen.